Koulutustarjonta

Peruskoulutukset tarjoavat vaadittavan laaja-alaisen tietopohjan alan ammattilaiseksi aikoville, tai jo alalla toimiville henkilöille, jotka kaipaavat vahvaa lisätietoa omasta osaamisalastaan.

Koulutukset soveltuvat yhtä hyvin eläinten terveydenhoidon ammattilaisille, tai vastuullisena eläinalan ammattilaisena toimivalle (tallinpitäjät, valmentajat, kasvattajat, koirahoitolan-, eläintarvikeliikkeen-, tai trimmaamon omistajat jne.).

Ammattimaiset valmiudet tarjoavat syventävät koulutukset antavat valmiudet tarjota laajaa palvelua yksityisyrittäjänä ja/ tai mahdollisuuden työllistyä työntekijänä eläinalalle, esim. erityisosaajana eläinklinikalla, tai eläintarvikeliikkeessä. Koulutusten kesto vaihtelee noin 5kk - 2,5 vuoteen. Toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopetusta vain viikonloppuisin.
HUOM! Kaikki syventävät koulutuksemme sisältävät koulutuksesta valmistuneille käyttöoikeuden rekisterisuojattuun nimikkeeseen, jonka käyttöoikeuden luovuttaminen Suomessa on sallittua ainoastaan yksityiselle oppilaitoksellemme.

Täydennyskoulutukset tarjoavat alalla jo työskenteleville ammattilaisille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja laajentaa palvelutarjontaa. Lisäkoulutusten kesto vaihtelee aihealueittain ja suuri osa toteutetaan verkko-opintoina.

Lyhytkurssit ovat pääsääntöisesti yhden päivän, tai viikonlopun mittaisia kursseja. Tarjoamamme lyhytkurssit ovat tietoa syventäviä,
tai täydennyskoulutuksia, jotka on suunnattu selkeästi eri ryhmille, kuten esim. harrastajille. Lyhytkurssi voidaan toteuttaa myös yhdistyksen, harrasteryhmän tms. pyynnöstä räätälöidysti ryhmän tarpeita ja toiveita vastaamaan.

Tilausluennot on suunnattu monenlaisille eri ryhmille, kuten esim. koiran/ hevosen ruokinnasta, tai käyttäytymisestä kiinnostuneille, kasvattajille, eläinlääkäreille jne.
Luento voidaan toteuttaa myös yhdistyksen, harrasteryhmän tms. pyynnöstä räätälöidysti ryhmän tarpeita ja toiveita vastaamaan. Aihealueena voi olla esim. koiran lihashuolto, urheilukoiran ravitsemuksen perusteet, allergisen koiran hoito ja ruokinta, koiran ruokintamallien vertailu, ravintolisien käyttö hevosen suoritusten maksimoinnissa, hevosen ensiapu, hevosen ongelmakäyttäytyminen jne.

Toteutamme myös ammattilaisille suunnattuja tilausluentoja eri aihealueista (esim. eläinten anatomia, fysiologia ja peruslääketiede,
eri eläinlajien ravitsemus, koirien / hevosten lihashuolto jne.) myös muille oppilaitoksille. Kysy lisätietoja mahdollisuuksista sähköpostitse: suomen.eltopisto(at)gmail.com.