Koulutustarjonta

Peruskoulutukset tarjoavat vaadittavan laaja-alaisen tietopohjan alan ammattilaiseksi aikoville, tai jo alalla toimiville henkilöille, jotka kaipaavat vahvaa lisätietoa osaamisalastaan.

Koulutukset soveltuvat yhtä hyvin eläinten terveydenhoidon ammattilaisille, kuin muussakin roolissa vastuullisena eläinalan ammattilaisena toimivalle (tallinpitäjät, kasvattajat, koirahoitolan, eläintarvikeliikkeen, tai trimmaamon omistajat jne.).

Ammatilliset valmiudet tarjoavat koulutukset antavat valmiudet tarjota laajaa palvelua yksityisyrittäjänä ja/ tai mahdollisuuden työllistyä työntekijänä eläinalalle, esim. erityisosaajana eläinklinikalla tai eläintarvikeliikkeessä. Koulutusten kesto vaihtelee noin 5kk - 2,5 vuoteen. Toteutetaan monimuoto-opintoina, lähiopetus vain viikonloppuisin.
HUOM! Kaikki ammatilliset koulutuksemme sisältävät rekisteröidyn ammattinimikkeen, joihin valmistavan koulutuksen Suomessa tarjoaa ainoastaan yksityinen oppilaitoksemme.

Täydennyskoulutukset tarjoavat alalla jo työskenteleville ammattilaisille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja laajentaa palvelutarjontaa. Lisäkoulutusten kesto vaihtelee aihealueittain ja suuri osa toteutetaan verkko-opintoina.

Lyhytkurssit ovat pääsääntöisesti yhden päivän tai viikonlopun mittaisia kursseja. Tarjoamamme lyhytkurssit ovat tietoa syventäviä tai täydennyskoulutuksia, jotka on suunnattu selkeästi eri ryhmille, kuten esim. harrastajille. Lyhytkurssi voidaan toteuttaa myös yhdistyksen, harrasteryhmän tms. pyynnöstä räätälöidysti ryhmän tarpeita ja toiveita vastaamaan.

Luennot on suunnattu monenlaisille eri ryhmille, kuten esim. koiran/ hevosen ruokinnasta tai käyttäytymisestä kiinnostuneille, kasvattajille, eläinlääkäreille jne.
Luento voidaan toteuttaa myös yhdistyksen, harrasteryhmän tms. pyynnöstä räätälöidysti ryhmän tarpeita ja toiveita vastaamaan. Aihealueena voi olla esim. koiran lihashuolto, urheilukoiran ravitsemuksen perusteet, allergisen koiran hoito ja ruokinta, koiran ruokintamallien vertailu, hevosen ravintolisien käyttö suoritusten maksimoinnissa, hevosen ensiapu, hevosen ongelmakäyttäytyminen jne.

Toteutamme ammattitason tilausluentoja eri aihealueista (esim. eläinten anatomia, fysiologia ja peruslääketiede, eri eläinlajien ravitsemus, koirien / hevosten lihashuolto jne.) myös muille oppilaitoksille. Kysy lisätietoja sähköpostitse: suomen.eltopisto(at)gmail.com.