UUTISET

21.01.2019 VILKAS KEVÄTHAKU OPINTOIHIN KÄYNNISSÄ
- HAE OPISKELUPAIKKAASI NYT

Tulevan kevään opintohaku on osoittautunut harvinaisen aktiiviseksi. Vielä on kuitenkin hyvin aikaa toimittaa hakemuksia
nyt alkaviin koulutuksiin.

Tarkista haussa olevien koulutusten hakuehdot koulutus-kuvauksista ja toimita hakemuksesi annettujen ohjeiden mukaisesti.
Ennen hakemuksen lähettämistä, tutustuthan vielä hakemuksen sitoviin toimitusehtoihin (hakulomakkeen alussa).

TERVETULOA OPISKELEMAAN!


10.01.2019 KEVÄÄLLÄ ALKAVIEN KOULUTUSTEN HAKU ON AVOINNA

Tutustu alkavien perus- ja täydennyskoulutusten koulutussisältöön ja mahdollisiin hakuehtoihin koulutusten
omilla esittelysivuilla.

Tutustu lisää >>


31.12.2018 KIITOKSET KULUNEESTA VUODESTA - HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019

Muistetaanhan jälleen itse kukin osaltamme pyrkiä minimoimaan koirille ja hevosille mahdollisesti koituvaa stressiä Uuden Vuoden juhlahumun keskellä.

Onnea ja menestystä 2019!


21.12.2018 LÄMMINHENKISTÄ, SEESTEISTÄ JOULUA KAIKILLE KARVAKAVEREILLE PERHEENJÄSENINEEN

Odotamme jo innolla uutta vuotta 2019 ja uusia, motivoituneita opiskelijoita liittymään osaavaan porukkaamme.

Kaikki aiemmat ja tietenkin nyttemmin tuoreet, juuri valmistuneet opiskelijat ovat näinä aikoina taas mielissämme. Toivotamme teille kaikille koko tiimin voimalla oikein ihanaa joulua!

14.12.2018 JOULUISIA LAHJAUUTISIA

Koulutuksen voi hankkia/ saada myös lahjaksi! Kysy ohjeet koulutuslahjakortin hankintaan alkamassa olevaan koulutukseen sähköpostitse: suomen.eltopisto(at) gmail.com.10.12.2018 HAKU AVATTU - VALITSE JA HAE NYT!

- Koiran laaja anatomia ja fysiologia (n. 8 kk)
- Hevosen laaja anatomia ja fysiologia (n. 8 kk)


Kokonaan etäopintoina, 2019 huhtikuusta alkaen toteutettavat koiran ja hevosen elimistön rakenteellista ja toiminnallista anatomiaa käsittelevien koulutuskokonaisuuksien oppilaspaikat ovat nyt haettavissa!

Tutustu koulutussisältöihin ja muihin toteutuksen yksityiskohtiin koulutusten omilta sivuilta, sekä lähetä koulutushakemus:

Koiran-laaja-anatomia-ja-fysiologia - Tutustu lisää >>
Hevosen laaja anatomia ja fysiologia - Tutustu lisää >>

HUOM! Useamman koulutuskokonaisuuden valitseville tarjoamme mahdollisia alennuksia koulutushinnoista. Kysy lisää sähköpostilla.


20.11.2018 UUSIA KOULUTUKSIA JÄLLEEN HETI KEVÄÄLLÄ 2019


Vuoden 2018 koulutukset alkavat olla loppusuoralla ja olemme kiitollisia ja iloisia etenkin ammattimaiset valmiudet tarjoavien koulutustemme kautta tänä vuonna valmistuneiden uusien, laadukkaita palveluja tarjoavien koiran terveysalan ammattilaisten määrän lisääntymisestä. Todellisia, osaavia ja vastuullisia ammattilaisia ympäri Suomen tarvitaan nyt todella!

Heti alkukeväällä 2019 tarjonnassamme käynnistyvät Koiran laaja anatomia ja fysiologia, sekä Hevosen laaja anatomia ja fysiologia-koulutukset, jotka toimivat sellaisenaankin joko pohja-, tai täydennyskoulutuksena monille alan ammattilaisille, sekä myös tarpeellisena pohjavaatimuksena kaikkiin SETO:n syventävät opinnot tarjoaviin koulutuksiin.

Haku em. koulutuksiin on avautumassa - Kannattaa seurata päivityksiä!

Päivitykset koulutuksista näkyvät tietenkin myös Facebook-sivujemme kautta;

Kannattaa käydä diggailemassa, tai liittyä seuraamaan sivuamme, mikäli eläinten hyvinvointi on sinulle sydämen asia, tai se on ammattillinen, tuleva tavoitteesi.


8.10.2018 HUOM! HUOM! Marraskuun niveloireisen koiran hoitomuodot- kurssi on täynnä! Uusia hakemuksia ei enää vastaanoteta nyt alkavaan koulutukseen.

Kurssin suosio yllätti meidät, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet mukaan. Pyrimme järjestämään uuden kurssin mahdollisimman pian vuoden 2019 alkupuolella.
Seuraa päivityksiä!


SETO:n ideologia

Suomen Eläinterveydenhuolto-opiston tavoitteena on kouluttaa osaavia eläinten terveydenhoidon ja hyvinvoinnin ammattilaisia eri tarpeisiin, laadulla ja vahvalla ammattitaidolla.

Lue lisää >

TUEMME VALAIDEN JA MERIEN SUOJELUTYÖTÄ

Lahjoitamme vuosittain osan koulutusmaksutuotostamme tiedotus- ja tutkimustyöhön pohjautuvaan valaiden ja merien suojelutoimintaan.

Pacific Whale Foundation logo.jpg

Käynnissä olevat koulutukset

Ei käynnissä olevia koulutuksia tällä hetkellä

Alkavat koulutukset

Niveloireisen koiran hoitomuodot koirahierojille - Alkaa 03/2019 HAKU KÄYNNISSÄ - HAE NYT!

Koiran laaja anatomia ja fysiologia - Alkaa 04/2019
HAKU KÄYNNISSÄ - HAE NYT!

Hevosen laaja anatomia ja fysiologia - Alkaa 04/2019
HAKU KÄYNNISSÄ - HAE NYT!